Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Șumudică va părăsi iar Liga 1. ”Sunt peste 80% șanse să plec la vară în țările arabe”

Mirell.R
    Mirell.R
    Administrator
    Administrator

masculin Mesaje : 119
    Respect : 327
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 16/04/2014

Șumudică va părăsi iar Liga 1. ”Sunt peste 80% șanse să plec la vară în țările arabe” Empty Șumudică va părăsi iar Liga 1. ”Sunt peste 80% șanse să plec la vară în țările arabe”

Mesaj Scris de Mirell.R Mier Apr 23, 2014 6:11 pm

Șumudică va părăsi iar Liga 1. ”Sunt peste 80% șanse să plec la vară în țările arabe” XXb3bb7
    Marius Șumudică susține că a primit deja o ofertă tentantă din țările arabe, că cei de acolo doreau semnătura lui imediat, că a amânat răspunsul până la finalul campionatului, dar că sunt șanse mari de a-și continua cariera în străinătate.

Concordia a pierdut partida din etapa a 28-a a Ligii 1, 1-3 pe terenul Brașovului, și trupa din Chiajna privește cu emoție partidele care au mai rămas de disputat. Deși sunt pe locul 9 în Liga 1, elevii lui Marius Șumudică sunt doar la patru puncte distanță de FC Brașov, echipă aflată pe primul loc retrogradabil.

Tehnicianul chejnenilor, Marius Șumudică, a spus, într-o intervenție pentru sptfm.ro, că are șanse considerabile ca la finalul campionatului să plece iar din Liga 1.

”Mă voi întoarce în țările arabe de la vară, am peste 80% șanse să plec. Depinde doar de mine. Ei vor sută la sută, dar eu le-am spus că sunt implicat într-un proiect în momentul de față.

Sigur, există și varianta să rămân la Chiajna, doar dacă se va dori formarea unui lot experimentat. Dar, cu jucătorii actuali, care sunt foarte tineri, e greu”,
     a spus Șumudică.

Sursa : Șumudică va părăsi iar Liga 1. ”Sunt peste 80% șanse să plec la vară în țările arabe” Digisport

Data/ora curentă este: Joi Noi 14, 2024 5:44 pm